Advertisement

Haci Bektas Veli Sözleri : Hacı Bektaş Veli Sözleri - En Güzel, Anlamlı, Etkileyici ... / Nebiler, veliler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir.

Haci Bektas Veli Sözleri : Hacı Bektaş Veli Sözleri - En Güzel, Anlamlı, Etkileyici ... / Nebiler, veliler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir.. Güncellenmiş ve en yeni hacı bektaşi veli sözleri resimli olarak listelenmiştir. Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir. Nebiler veliler insanlığa allah'ın bir hediyesidir. Bilimle gidilmeyen yolun sonu yoktur. Sensiz benim bir dem karara mecalim yok, i̇hsanını ta'dâ da imkânım yok.

*nebîler, velîler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Darusselam hacı bektaş veli resimli sözleri hacı bektaş veli sözleri. *** abdal, hak'ka hayran olandır. Nebiler, veliler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. En güzel hacı bektaşi veli sözleri.

Hacı Bektaş Veli Müzesi - Picture of Haci Bektas Veli ...
Hacı Bektaş Veli Müzesi - Picture of Haci Bektas Veli ... from media-cdn.tripadvisor.com
Ayrıca bu sayfamızdaki hacı bektaşi veli'nin özlü sözlerini facebook, twitter, instagram ve whatsapp yoluyla tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Bilimle gidilmeyen yolun sonu yoktur. *nebîler, velîler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Bu güzel sayfamızda sizler için hacı bektaşi veli sözleri, hacı bektaş veli sözleri hoşgörü, hacı bektaş veli aşk sözleri, hacı bektaş veli resimli sözleri, hacı bektaş veli'nin şiirleri, alevi bektaşi. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Önceki makale hacı bektaş veli'nin eserlerinden örnekler. Nebiler, veliler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Hazinedar giderse hırsız hazineyi çalar.

Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir.

Hacı bektaş veli'nin sözleri ve anlamları, hacı bektaş veli'den hoşgörü ile ilgili sözler, vecizeler. Bu sayfada hacı bektaş veli sözleri ,hacı bektaş veli lafları mevcuttur. Hiçbir milleti ve hacı bektaşi veli sözleri insanı ayıplamayınız. Önceki makale hacı bektaş veli'nin eserlerinden örnekler. Nebîler, velîler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Hünkar hacı bektaşi veli sözleri. Nebiler, veliler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. İçi murdar kimseyi ne kadar dıştan yıkarsan arınmaz. Nebiler, veliler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir. Ayrıca bu sayfamızdaki hacı bektaşi veli'nin özlü sözlerini facebook, twitter, instagram ve whatsapp yoluyla tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Çalışkan fakat akıllı değilse dikkat et; İlim, hakikate giden yolları aydınlatan ışıktır.

Bu güzel sayfamızda sizler için hacı bektaşi veli sözleri, hacı bektaş veli sözleri hoşgörü, hacı bektaş veli aşk sözleri, hacı bektaş veli resimli sözleri, hacı bektaş veli'nin şiirleri, alevi bektaşi. Siz sitemiz ziyatertçileri için büyük türk düşünürlerinden hacı bektaşi veliden miras kalan en güzel sözlerini sizler için hazırladık. Hacı bektaş veli'nin sözleri ve anlamları, hacı bektaş veli'den hoşgörü ile ilgili sözler, vecizeler. Bu sayfada hacı bektaş veli sözleri ,hacı bektaş veli lafları mevcuttur. Alevi, mistik, seyit, hümanist, mutasavvıf şair ve filozof.

Hacı Bektaş Veli Sözleri, Hacı Bektaşi Veli'nin En Güzel ...
Hacı Bektaş Veli Sözleri, Hacı Bektaşi Veli'nin En Güzel ... from www.neoldu.com
Bu güzel sayfamızda sizler için hacı bektaşi veli sözleri, hacı bektaş veli sözleri hoşgörü, hacı bektaş veli aşk sözleri, hacı bektaş veli resimli sözleri, hacı bektaş veli'nin şiirleri, alevi bektaşi. Mürüvvet hoş görme ve affetmektir. Mürüvvet hoş görme ve affetmektir. Daima iyiyi, güzeli, doğruyu öğrenebilmek için okuyunuz, okutunuz. Dii mızraktan, daha derin yaraiar. Bu yazı 04 mart 2014 tarihinde tugba karaca tarafından yazılmıştır. Hünkar hacı bektaşi veli sözleri. Hacı bektaş veli, tari̇hsel veri̇ler işiğinda haci bektaş veli̇ kategorisinde yayınlandı.

(kevser yeşiltaş, işığın dili hacı bektaşi veli, s.156).

Hacı bektaş veli'nin sözleri çok düşündüren ve öğreten sözlerdir. *** adâlet her işte, hak'kı bilmektir. Dii mızraktan, daha derin yaraiar. Çalışkan fakat akıllı değilse dikkat et; Eposta yoluyla yeni yazıları bana bildir. Adalet her işte, hakk'ı bilmektir. Hem akılsız hem tembel ise terk et. Mârifet ehlinin ilk makamı edeptir. *** abdal, hak'ka hayran olandır. *nebîler, velîler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Mürüvvet hoş görme ve affetmektir. Ayrıca bu sayfamızdaki hacı bektaşi veli'nin özlü sözlerini facebook, twitter, instagram ve whatsapp yoluyla tüm sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Hacı bektaş veli, tari̇hsel veri̇ler işiğinda haci bektaş veli̇ kategorisinde yayınlandı.

Sayfamızda en güzel hacı bektaşi sözleri, anlamlı hacı bektaşi sözleri, etkileyici hacı bektaşi sözleri, facebook hacı bektaşi sözleri yer alır. Hacı bektaşı veli sözlerini bu yazımızda sizler için hazırladık. İlim, hakikate giden yolları aydınlatan ışıktır. Mürüvvet hoş görme ve affetmektir. Eposta yoluyla yeni yazıları bana bildir.

Hacı Bektaş veli - Picture of Haci Bektas Veli Museum ...
Hacı Bektaş veli - Picture of Haci Bektas Veli Museum ... from media-cdn.tripadvisor.com
Hazinedar giderse hırsız hazineyi çalar. Bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hem akılsız hem tembel ise terk et. Mârifet ehlinin ilk makamı edeptir. Adalet her işte, hakk'ı bilmektir. Kendini tanımayan, yaratan'ı da bilemez. Dili, dini, rengi ne olursa olsun, iyiler iyidir. Akıllı fakat tembellese ikaz et;

Mârifet ehlinin ilk makamı edeptir.

Mürüvvet hoş görme ve affetmektir. Hem akılsız hem tembel ise terk et. Alevi, mistik, seyit, hümanist, mutasavvıf şair ve filozof. Önceki makale hacı bektaş veli'nin eserlerinden örnekler. Bu sayfada hacı bektaş veli sözleri ,hacı bektaş veli lafları mevcuttur. *nebîler, velîler, insanlığa tanrı'nın hediyesidir. Eğer bu sayfada herhangi bir hacı bektaş veli alıntısında hata olduğunu düşünüyorsanız, çekinmeden bizimle irtiabata geçiniz. Hiçbir milleti ve hacı bektaşi veli sözleri insanı ayıplamayınız. Hazinedar giderse hırsız hazineyi çalar. Hacı bektaş veli'nin sözleri çok düşündüren ve öğreten sözlerdir. Mârifet ehlinin ilk makamı edeptir. En güzel hecı bektaş sözleri, unutulmaz hacı bektaş sözleri, öğüt veren hacı bektaş sözleri *** adâlet her işte, hak'kı bilmektir.

Hünkar hacı bektaşi veli sözleri hacı bektaş veli. Hacı bektaş veli'nin sözleri ve anlamları, hacı bektaş veli'den hoşgörü ile ilgili sözler, vecizeler.

Posting Komentar

0 Komentar